Consiliere în carieră

Servicii de Consiliere în Carieră

,,Mișcă-te și calea se va deschide.” Proverb zen

Poate ca ești obosit. Poate că nu te mai regăsești la job. Poate că te-ai plafonat. Poate că nu mai reușești să ai un echilibru între job și viață personală.
Te întrebi “CINE SUNT?”, „Încotro merg?”, „Îmi place drumul pe care-l parcurg?”, „De ce n-aș încerca și altceva?”. Inseamna ca a venit momentul sa participi la ședințe de consiliere în carieră.
Consilierea în carieră este un proces holistic, care vizează ambele aspecte ale vieții noastre. Nu se poate aborda viața profesională fără să ne intereseze de cea personală și invers. Ele sunt întrepătrunse și fluctuațiile, nemulțumirile, dezamăgirile, emoțiile sau stările negative dintr-o parte ne afectează și în cealaltă.
Procesul de consiliere în carieră începe cu etapa de autocunoaștere și clarificare a nevoilor sau obiectivelor personale. După care se trece la lucrul conform planului de intervenție personalizat.
Pe tot parcursul procesului, specialistul este alături de tine să te sprijine să găsești informațiile și calea cea mai potrivită pentru tine.

Contact
Psihoterapeut integrativ și Psiholog clinician Patrichi Liliana-Simona

Fă o programare!

Pentru detalii și programări puteți suna între orele 10:00 – 20:00

Puteți lăsa mesaj și în afara orelor de program. Voi reveni în cel mai scurt timp posibil.

Am primit programarea ta. Multumesc!
A apărut o eroare la încercarea de a trimite programarea dvs. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu.