Consilierea sau evaluarea psihologică se poate face fie la cabinet, fie online. Durata unei ședințe de consiliere este de 50 min.

Pentru informații suplimentare și programări în cabinet mă puteți contacta telefonic la 0759.668.776, pe email programari@psiholog-simona-patrichi.ro sau direct de pe site.
Vom stabili o programare de comun acord, în funcție de preferințele dumneavoastră și de orele libere din agenda de programări.

Consilierea sau evaluarea psihologică online se adresează persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani și care, din diferite motive, nu doresc sau nu pot să aibă o întâlnire față în față cu psihologul.
Consilierea sau evaluarea psihologică online este un serviciu psihologic asemănător celui de la cabinet, cu diferența că întâlnirea cu psihologul este mediată de calculator, implicit internet.

Consilierea sau evaluarea psihologică online se poate realiza prin Google meet.
Avantajele consilierii sau evaluării psihologice online sunt:
• este flexibilă;
• poate fi folosită în orice moment și în orice loc (birou, concediu, week-end, acasă);
• costuri mai mici de timp.
Atenție însă, sunt anumite probleme/tulburări/patologii care nu pot fi tratate prin intermediul consilierii sau evaluării psihologice online.

După stabilirea programării, veți primi, cel mai probabil pe email-ul agreat, un link pe care îl accesați pentru ședințele online.
După terminarea ședinței, plata, reprezentând contravaloarea ședințelor de evaluare/consiliere online, se va face în Contul IBAN RO91RZBR0000060022651553, deschis la Raiffeisen, Agenția Brâncoveanu.

Anularea unei programări
Se acceptă doar anularea/amânarea ședinței cu 48 de ore înainte de programare și din motive întemeiate.

Psiholog Liliana-Simona Patrichi

Contact

Fă o programare!

Pentru programări puteți suna între orele 10:00 – 19:00

Am primit programarea ta. Multumesc!
A apărut o eroare la încercarea de a trimite programarea dvs. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu.