Dezvoltare personală

Servicii de Dezvoltare personală
,,Obiectivul în viață nu e să ai cât mai puține angajamente, ci să le ai pe cele potrivite. Atunci când îți iei un angajament care este în armonie cu ceea ce prețuiești tu cel mai mult, ai luat decizia să dai tot ce e mai bun din tine. Și atunci când îți respecți acel angajament, atunci te transformi în omul care vrei să fii.” Eric Greitens

Dezvoltarea personală are ca scop rezolvarea de probleme, dezvoltarea și optimizarea personală.
Se pornește, mai întâi, de la o etapă de autocunoaștere și trasarea unui plan de dezvoltare personalizat orientat spre un scop precis.
Nivelul de dezvoltare și optimizare personală e indicat de: capacitatea de deschidere spre noi experiențe, sentimentul de valorizare a potențialului propriu, capacitatea de autoreflecție, perceperea schimbărilor de sine pozitive, eficiență, flexibilitate, respingerea rutinei.
Beneficiile dezvoltării personale presupun: perceperea unui sens în viață, acceptarea de sine, autonomie, control, capacitatea de a avea relații pozitive.
Pe tot parcursul procesului, specialistul este alături de tine să te sprijine să găsești informațiile și calea cea mai potrivită pentru tine.

Fă o programare!

Pentru detalii și programări puteți suna între orele 10:00 – 20:00

Puteți lăsa mesaj și în afara orelor de program. Voi reveni în cel mai scurt timp posibil.